Sooolen

Älskade solen lyser på mig. Härligt. Stefan passade på att ta ledigt både fredag och måndag så han fick långhelg nu. Inte nå avis,själv ska man iväg och jobba snart och heeela helgen. Men men någon måste ju göra det med. Hoppas solen fortsätter lysa så vi kan sola lite på jobbet också men jag tycker att det borde va förbjudet att jobba när det är såhär fint väder ;)

Förra helgen var det kryssning med bästa vännen, häärligt. Vi drack drinkar och dansade till charlotte perelli och vrålade såklart ut våran glädje, erika fick även gå upp på scen så hela båten sjöng ja må hon leva för henne.. ha ha luuurad ;) Dagen efter blev det spa, huuur underbart som helst. Varför har vi aldrig gjort det förrut och vi som åkt cinderella så många ggr förr:) Rekommenderas starkt!


Har planterat lite blommor idag och åhh vad sommarfeelingen börjar komma. Älskar mitt hus och speciellt altanen nu när det blir sommar så man kan sitta där och mysa:)

Ha en bra helg allihopa! 


                          
En bild från förra sommaren på altanen:)


Leeedig:)

Nuu är det heeelg! Häärligt! Jobbat klart för denna vecka och sooolen lyser på mig. Undeeerbart! Imorgon är det dags för kryssning med bästa vännen och så fyller hon år också. Det måste firas med dunder och brak.


Måste skriva grattis till erika och tommy också som fått en liten söt william:)


Sooolen lyser..

Suttit ute och fikat med mamma idag,så härligt när solen lyser på mig:) GILLA!
Ska iväg och träffa bästa vännen snart också,spana in utbudet för att eventuellt hitta nått att hotta upp kroppen med på lördag,ha ha får nog gå naken:)

Hoppas ni har det toppen där ute i sooola:)freeedag..

åhh vad jag hade velat vara ledig i helgen, både mello och massa skidskytte..melodifestivalen hinner jag se iof men skidskytten!! ahh!:) jaja men jobbar jag denna är jag alltså ledig nästa helg och jag tror minnsan det vankas KRYSSSSSNING!:) Tuusen år sen sist tror jag, och är de någon som ej fått förfrågan som vill med så hojta till snarast:)


Nu är det snart dags att åka och jobba heeela helgen! tjipp tjipp!


kommentera mera :)


Ludvikafesten 2012 hittils...

Program
Program för Ludvikafesten 2012 uppdateras löpande på denna sida. Programmet är fortfarande preliminärt och ändringar kan förekomma.
Torsdag 28 Juni
16:00 Tivolit Öppnar Folkets Hus parkeringen
17:00 Trollkarlen John Lucas (Barnprogram) Dansscen, Gågatan
20:00 Highlights Dansscen, Gågatan
Fredag 29 Juni
16:00 Tivolit Öppnar Folkets Hus parkeringen
19:00 Mother of God Stora scen, Garvarns Torg
20:00 Mannerz Dansscen, Gågatan
22:00 Magnus Bonum Stora scen, Garvarns Torg
Lördag 30 Juni
12:00 Tivolit Öppnar Folkets Hus parkeringen
15:00 Zillah & Totte (Barnprogram) Stora Scen, Garvarns Torg
21:00 King Edwards Dansscen, Gågatan
23:55 Billy Stora Scen, Garvarns Torg


hallåå vart är alla bra banden m.m. Väntar med spänning på nå riktigt bra i sommar:)


Bästa grannarna man kan ha..
Imorse kom våra grannar in med vin och ljus & lite pengar:) Vilka grannar man har..dem fick våran gamla tvättmaskin och så får vi detta som tack, vi som ändå hade tänkt slänga den:) hi hi..Shopping?


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!