Long time ago..

Trodde jag skulle hålla i de där med bloggandet men dagarna går i ett och vips har det gått flera veckor innan man kommer på att just fanken ja ha ju en blogg också:) ha ha

Jobbat och stått i som tusan. Massor av utbeådring och annat har det varit. Har en ledig jäkla dag den här veckan och det är idag och vad ska göras.. Joo städas,tvättas, handlas och umgås. Oj oj Har iaf nu fått ihop ett nytt schema till oss på jobbet, hoppas alla går med på det. Längre pass och mer ledighet. Jaaa tack!:) Dem borde inte klaga,men man vet aldrig:)

I veckan var det sex hos erika också. Mycket god mat och trevligt umgänge. Tur att det är andra erikas tur emellan innan det är min tur igen. Hi hi.

Jobbar hela helgen nu igen..tycker man jobbar helg jämnt. Ge mig ett jobb 10-14 tis-tors. Ha ha men jag vill ha samma lön ;) Tror du någon vill anställa mig för dem villkoren?=)

Nej nu ska jag fortsätta städa och dona. skepp och hoj!

Måste ses:)


Imponerande:)


Tack erika:)


helgen...

Varit 3-ledig..guud så skönt. Stefan har också varit ledig samtidigt så det var toppen. Vi har hunnit varit en sväng till ikea och shoppat + tillhörande köpcentrum,kanon stort ju och fynd hittades på rean vilket är ännu roligare:)  PÅ lördagen blev det massa fix hemma och på kvällen chinabuffen med erika och niklas och sen bio efteråt. En riktig pardate hade vi ha ha.. Söndagen blev det ännu mer shopping, så kul och förändra och dona med sitt eget hus!:) Synd bara att man inte var miljonär,för jäklar vad allt kostar som har med hus och göra. Får inte glömma all skidåkning också vi sett på i helgen. En riktig skidhelg på tv:en var det!:)

Nu är de bara och börja ladda igen.. börjar mina nätter nu.. 2 veckor igen.. hej och hå! Men fördelen är att jag är princip ledig idag med för börjar inte fören halv 9 ikväll, toppen:)


Update sen sist...

Har inte bloggat på flera dagar, kanske veckor ordentligt nu.. men julen och nyåret har passerat i ett rasande tempo. Julen firades i sthlm och tomten tyckte tydligen jag varit riktigt snäll förra året, fick kanon julklappar:)

Jobbade sen alla dagar i mellan dagarna utom torsdag, då vankades det bio och sen jobbades det även hela nyårshelgen..Nyåret firades hos erika och niklas. Kanon god mat och ypperligt sällskap gjorde kvällen kanon bra. Vid tolvslaget tog vi oss ut i kylan och kollade på raketer som smälldes över hela smb. Fint:) Efter mat, sällskapsspel och härliga vänner kom vi hem och slocknade direkt. Sen var det bara upp och jobba dagen efter igen. Ledig imåndags och då städades julen bort, såå skönt.. bort bort..och nu är de bara och jobba hela veckan igen, men är ledig till helgen iaf!:)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!