<3


Skottdagen


Partylåt :)


Man vill ju bara svänga sina lurviga när man hör denna..=)

Favorit!!=)
Soliga söndag...

Perfekt att jobba natthelg denna helg. Man hinner med så mycket fast man jobbar helg :) Och denna dag har det varit såå härligt väder, märks på alla häromkring. Allt folk börjat komma ut, stått och pratat med grannarna i flera timmar. Härliga väder.. våååren du är sååå välkommen nu. ( Lovar det toook snöar imorgon)

Städat på altanen och beskärt äppelträd..hej och hå..husarbetet är det bästa som finns för det är bara mitt mitt och man kan göra precis som man själv vill:)

Snart ska jag iväg och göra sista natten för den här veckan ;) Tar min nya pärla och brummar in till stan. Älskar "nya" bilen,såå tyst och bekväm, min pärla:)

Ska lägga in lite bilder någon dag också men orkar inte hämta sladden nu :)


jobb och soool =)

hello everydody.

 Jobbar natt nu igen..2 veckor med bara nätter, har sina för och nackdelar. Du kommer ifrån jobbet lite och har bara natt därmed inget socialt med dem boende. Samt man hinner mycket mer under dagarna när man bara jobbar nätter. Mer socialt liv men samtidigt är det lite tråkigt att knappt träffa nån på jobbet och komma ifrån helt. Mycket mer stressigt med natt, man är själv på morgonen och ska se till att allt klaffar, vilket det inte gjorde imorse men de var dock inte mitt fel :) Så det gäller att man får sova en stund på natten så man hänger med på alla rutiner på morgonen.

Sooolen lyser ute. Ut och sätta sig på altanen med en kaffe i handen.. yes i will:) Härliga vååår kom kom kom:)

Måste även skriva att lilla Belle fyller 2 år idag.. hipp hipp hurra.. Stora tjejen som var här och hälsa på i söndags. Söt som socker lik sin mamma ;)

Skepp och hoj!

Bott i huset ett helt år :)


Lediga dag..


Varit till Tillmans i grangärde. Vilket mysigt ställe. Massa gott att inhandla och även inredning + ett fik. rekommenderar ett besök där så fort ni kan:) Öppettider vard 10-18 lörd 10-15


Måste även tipsa om detta te. Gudomligt gott. Dock inte köpt på tillmans men de fanns massa teer där också såklart :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!