Soliga söndagen

Idag har soolen lyst på mig hela dagen. I love it! Lite bakis imorse men det var riktigt trevligt och träffa folket igår och sjunga och ha sig :) Nästa gång blir det hos oss.

Idag har vi vart ute hela dagen i princip. Stefan har byggt klar entren, vilken handyman jag har:) Kanon fint blev det. Och precis nyss har vi smaskat i oss årets första grillmat. GÖTT med massa tzatziki såklart ;) Luktar fräscht i munnen nu ha ha.Ska lägga ut lite bilder som jag lovat på entren men orkar inte hämta kabeln just nu så ni får hålla er till godo ett tag till eller så tar ni er ut hit och spanar :)

Nej ut en sväng till, älskar dessa soliga dagar och kvällar, speciellt nu när man har hus:)


Lediga helg

Härligt med ledig helg. Fint väder och ikväll ska vi hem till fannsan och äta mat och dricka alkohol :) Härligt!

Världens bästa har börjat bygga om våran entre. Kommer bli såå fint så när det blir klart :) mer luftigt och fint. Bilder kommer när det är klart!:)

tjing tjing..nu ska jag leta kläder och ha på mig eller blir det naaaket kanske.. oh yes! ;)

frisk?

En hel vecka har jag varit frisk nu, törs knappt tänka på det för då börjar det väl om:) ha ha Nu jäklar får det vara nog med sjukdommar detta året! Njuter varje dag jag kan andas normalt och slipper hosta lungorna av mig!:) wehooou!!

Snart ska jag träffa erika och gå en sväng på stan och senare ska vi upp till björnis och william och hälsa på:) Myys och träffa honom för första gången häärligt:)

Härliga lediga dag, ta inte slut så fort.. ha ha sen är de bara och jobba heeela lååånga helgen:)

Kram på er

spend some money...

yees.. fick nå ryck..såg att det var 30% på kappahl för medlemmar på allt,och då kom shoppingtarmen igång. Sagt och gjort åkte in till stan och in på kappahl, kom ut nästan 1000kr fattigare ha ha men va faaan:) I like it! Fick med mig en tröja, byxor och en vårjacka:) Häärligt!! I love shopping!! :)Nu är det dags för lite mer mys i sooolen som lyser idag sen är det nattjobb som väntas innan min leeediga heelg!! wooohoou :)


ahhhh!

Blir galen snart, nu har jag vart sjuk i nästan 3 veckor..hade någon dag sjukfri men nu är helvetet tillbaka. Fyy fan är så trött på detta, vill ha energi och orka göra saker. Dock har jag jobbat hela tiden också...det hjälper ju inte precis, jag veet:) men de var stoorhelgs tillägg i helgen och jag har haft nätter bara så då tänker man till en extra gång innan man sjukanmäler sig kan jag lova. Nu är helgen gjord och pengarna rullar in i maj:) ha ha

Regnar gör det också idag, min lediga dag.Så typiskt. Ne krypa ner under täcket igen och viiila..men jag är trött på att viiila så jag går nog ut och hoppar i vattenpölarna snart eller nått!!

ha en bra dag allihopa!


Bildbomb:)


Eftersom jag inte bloggat på ett tag nu så får ni lite bilder från hemmet:)
Kom gärna och hälsa på också.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!