sista november..

Jobbat 2 av 7 nätter nu..kämpa på:) Fördelen med nätterna är ju att man har hela dagarna ledigt, skönt men de gäller att man får sova på jobbet annars är man seg som attan.

Är sugen på att baka massa mer gott fast jag redan bakat massor men man får lite julstämning när man trallar runt i köket och slänger ihop lite bakverk:)

 Imorgon är det första december också.. tiden går ju hur fort som helst, dock lyser snön med sin frånvaro så det är nog därför man inte får så mycket julkänsla. Men jag tycker de är rätt skönt att inte ha snö än heller, då blir de bara massa snöskottning och så fryser man hela tiden. Nej tack. Det kan komma lite på julafton och kanske hålla sig januari ut för dem som tycker om snön men sen får de gärna bli sommarvärme påengång:)

Fikade med mammsen nyss och nu ska jag iväg på personalmöte. tjing tjing.


Sune :)


Kom i stämning med lite sune..klassiker man aldrig tröttnar på!:)
Helgen..

Fredagen var shopping i stockholm med bästa vännen som gällde. Vi shoppade så vi var helt slut, massa påsar hade jag med mig hem med massor av fint, till mig själv mest:) Lördagen bestod av julmys i Norberg och Fagersta. Kanon mysig dag med älsklingen.  Var även in och köpte tapeter till hallen så nu är de bara och börja tapetsera när lusten infaller sig:) Söndagen bestod av adventsmys, julklappar, julskyltning & chinamat! En bra helg med andra ord.

Idag börjar mina nattveckor igen.. två veckor med natt.. hej och hå, jobba på!:)


När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.


TJÄNSTEN ÄR MIN!=)

Var på intervju i måndags och igår morse ringde min chef..tjänsten är MIN!:) WOOHOOU! Äntligen är de slut med att planera sitt liv en månad i taget!Har ju bara dampat runt i 3 ½ år nu..fram och tillbaka..Nu kan jag t.o.m boka in nått i januari utan att fundera vart jag är och jobbar :) WOOOHOOU!!! Sen att det är den raden jag gått på i flera månader hittils gör inget för det är världens bästa arbetsplats!!=)


Fick 10 röda rosor av karln igår..händer ju inte varje dag men såå trevligt! tack älskling!:)


Lite update..

I helgen är de första advent mina kära vänner:) Då ska julgardiner och stakar upp! Häärligt!:) Men jag vet inte om det känns som de är lite mindre än 5 veckor till jul..ha ha...

Bakar för fullt här hemma..Lussebullar, kanelbullar, dumlekakor, tosca kaka, cake pops har under en veckas tid tillverkats. Kul ju!:) Men saknar lite fika sällskap så om någon känner sig fika sugen vet ni vart ni ska åka:)

På fredag åker jag och bästa vännen och shoppar i storstan.. Härligt:)


Musik


hemma igen...

Varit i sthlm 2 dagar nu. Är helt slut som människa idag!:) ha ha tur jag tog ledigt idag med..

Meeen tror ni vi blev besvikna när vi festat hela kvällen och åkt tunnelbanan ut till globen och hinkat öl och satt oss på våra platser för att se rihanna..sååå kommer de en gubbe och säger att det blir inställt för att hon är sjuk..fyyy faaan.. hela globen full med folk buade och var riktigt besvikna!! Såå dåligt att dem inte kunde sagt till innan utan en halvtimme efter att konserten skulle börja och allt folk satt på sina platser!! Förbannade åkte vi tillbaka meeen.. vi festade såklart massor ändå. + att jag fick ju iaf se globen ;) Ja ja..

Har haft två helt underbara dagar med jobbtjejerna. Bodde så jäkla fint och mitt på söder där vi härjade. Var ut och åt buffe igår kväll och jag sprang runt i mina nya stövlar så jag har ont i mina fötter idag!:) ha ha

Imorgon är de dags att jobba igen så de blir en tidig kväll!:)
skepp och hoj!


Rihanna!

Imorgon drar vi alltså till sthlm för att se rihanna i globen och festa loss i 2 dagar! Meeen hon ställde in konserten i malmö igår.. så jäävlar om hon ställer in i sthlm nu.. ska spela ikväll där också så idag kan du få va sjuk men inte imorgon!!=) ha ha Men men i vilket fall så åker vi dit och shaikar loss för nu har vi väntat på detta sen i februari då vi bokade biljetterna!!
SÅ KOM IGEN NU RIHANNA OCH BLI FRISK!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!