Sex hos mig

Vi är 4 brudar som startat halv åtta hos mig, men vi börjar tidigare så det blir "sex hos mig" ;) Ikväll är de min tur och nuu börjar jag få ordning på det hela. Hoppas bruttorna tycker det är gott annars jäklar. Dock har vi ingen helge skoog så om du anser dig manad för uppgiften så hör av dig så kan du säkert få en bit mat också...ha ha nej då. Nu ska jag fixa de sista sen får bruttorna komma och smaska.

Hoj!


im alive..

har inte haft tid att blogga bara. Var ledig tors till tis, men jisses vad fort det gick. I lördags var det personalfest och det var riktigt roligt men söndagen var inte lika rolig, ha ha. Och måndagen var det bio med bästa vänninan. Vi såg " Hur många lingon finns det i världen". Den var bra men lite sorglig var den också.

Imorgon är det dags för mig att hålla i "sex hos mig" med brudarna. Ska laga till en 3-rätters middag och hoppas på att dem tycker det är lite gott iaf:) Ser framemot att dem kommer iaf.

Annars fixar vi och donar med huset, finns massa projekt att ta tag i men man är ju inte miljonär så de får bli lite då och då:) men det är ju såå kul när det blir förändring.

Nu har ni fått en liten update. skepp och hoj!:)

Basic elements till Ludvikafesten!!=)Men nu jävlar blir det att ösa på Ludvikafesten.
 Björn rosenström, rydell & quick och nu.. Basic elements. :) wooohoou!!!=)


Program för Ludvikafesten 2011 uppdateras fortlöpande.
Torsdag 30 Juni
16:00 Tivolit Öppnar Folkets Hus Parkering
20:00 Elisa's Dansscenen
22:30 Rydell & Quick Stora Scen, Garvarns Torg
Fredag 1 Juli
16:00 Tivolit Öppnar Folkets Hus Parkering
20:00 Willez Dansscenen
20:00 Björn Rosenström Stora Scen, Garvarns Torg
22:00 Basic Element Stora Scen, Garvarns Torg
Lördag 2 Juli
12:00 Tivolit Öppnar Folkets Hus Parkering
21:00 Nova Dansscenen


Ingen vanlig dag..

För det är bästa vänninans födelsedag:)
 wohoou! tanten blir gammal, måste nog införskaffa en rullator åt na.

Grattis älskade vännen:)


...


Tisdag.

Ska snart åka in och jobba lite. Först personalmöte och sen några timmars jobb efter det och imorgon är det nattjobb som vankas sen är jag ledig. Skönt.

Händer inte så mycket just nu,jobbat tors-sön och var ledig igår. Antingen är man på jobbet eller så är man hemma och fixar och donar. Dagarna går ju i rasande tempo. På fredag har vi bott här i en månad och vi stormtrivs. Jag älskar känslan av attt veta att jag är på väg hem till mitt hus,här vill jag bli gammal och grå och sitta i min gungstol i solen och njuta:) ha ha

Vi har iaf fått upp en ny tapet i matrummet,blev skit snyggt om du frågar mig. Vilken skillnad helt klart. Nu måste vi bara komma på vad vi ska ha i vardagsrummet. Det är inte lätt i djungeln av alla tapeter.

I helgen vankas det personalfest och jag är laddad, ska bli skit kul faktiskt och om 2 veckor är det dags för 50årsfest för pinglorna.Trevligt, det ser jag också framemot i massor.

Nu ska jag fixa mig och sen åka in till stan, ja nu bor man på landet ;)

Onsdag

Har börjat jobba igen efter ledigheten och jag skulle lätt kunnat vara ledig ett par veckor till men man behöver väl pengarna :) Med huset grejjar vi varje dag. Det är så kul när det blir förändring!:) Ska tapetsera snart också men jag kan inte bestämma mig för vad för slags tapet jag ska ha överallt. ahh! Tvättstugan börjar bli i ordning också. Är så sur på mig själv att jag inte tog ett före-kort. Hade varit kul att ha kvar nu när man gjort iordning och ser skillnaden.

Annars då..30 årsfest i helgen, full som en kastrull :) + Ikea shopping deluxe i lördags. Annars är det bara jobb som gäller. Jobbar hela helgen också med start imorgon redan.


Snart kommer mamma och pappa på besök. Måste sätta på kaffe. Tjing tjing.

Gaaaalet!:)

Jag har ju glömt att berätta... JAG SKA PÅ RIHANNA!:) I november iof men hur kul är inte det. Skit kul att ha nått att se framemot fast det är långt kvar=)

Shaka ass och spåra ur ska vi göra ha ha. Bo på hotell och festa hela natta!

Se och njut..2 nov globen, ja jag kommer skrika mig hes:)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!