I got internet...

Yes nu funkar internet i mitt hus!=) Hus hus mitt hus.. ja de känns konstigt att säga MITT HUS!:) ha ha Vi har flyttat klart nu och packat upp det mesta som ska packas upp. Nu är det uppsättning av allt som gäller och shopping av nytt som står på kurs varje dag. Jag älskar att få sätta upp och göra precis som jag vill.. Underbart!

Har väl inte hänt så jätte mycket sen sist jag blogga förutom flytten..Lite fika med brudarna, shopping med erika och igår blev det china mat, hockey, melodifestivalen och öldrickande med några av dem bästa:)

Nästa helg blir det ikea och listan är redan rätt lång i huvet om vad som ska shoppas, måste skriva ner på ett papper så jag inte glömmer nått.

Nu ska jag fortsätta fixa och dona i MITT hus..overkligt men sant:) Skepp och hoj

Tisdag

Nu rinner tiden iväg..snart är det dags att säga hejdå till mitt älskade marnäs och säga hej till Brunnsvik!:) Det är med blandade känslor vi flyttar. Har ju alltid bott här och kan varenda liten stig här omkring och sen ha mamma i huset brevid är ju inte helt fel heller. Men nu ska jag som mamma säger " flytta hemifrån på riktigt" Ha ha.. Det är ju inte långt men det är iaf en flytt på några kilometer:)

Men det ska bli sååå skönt med ett eget huuuus.. woohoou! Kunna gå ut hur som helst. Grilla och klippa gräs, plantera eller bara pumpa musik utav bara fan.. ja de kan jag för vi kommer inte bo vägg i vägg med en massa folk som man hör varenda steg av. Bara vi.. Härligt:) Frihet kallas det.

Men nu när flytten ska bege sig om några dagar så kommer det säkert vara 30 minus.. fyy faan..nackdel med att flytta såhär års. Önskar bara allt var klart så vi vara klara. Den 1 mars när nycklarna ska lämnas kommer jag fira!!=)


Bjuder på en bild från usa.. 
Träffade på dem här och dem hade tappat bort en medlem så jag ställde såklart upp ;) ha ha


Ny version..

Varför går det inte att lägga in låtar.. jaja ni får fortsätta klicka på länkarna då..


https://www.youtube.com/embed/G35-Xm8kt3gHelgen...

Ganska lyxigt känns det att varit ledig sen torsdag morse och är ledig imorgon också.. blev riktigt långledig!
 Vilket behövdes nu så man kan dona och grejja inför flytten:)

Igår började melodifestivalen också..ganska dålig start om jag får säga men det var nån det svängde om helt klart!:) Men vi hade toppen besök så det livade upp det hela. Bästa vänninan med bihang was here. Vi käka china mat och kolla på melodifestivalen + nostagitripp bland en massa bilder. Det är bara och inse att tiden går och vi inte är i lika bra form som då:) ha ha ha  Toppen mysigt var det.

Nu börjar flytten närma sig med stormsteg tycker jag!:) Idag har vi kikar in huset och även inhandlat lite mer grejjer dit. Älskar det. Skulle kunna handla hur mycket som helst!:)

skepp och hoj!Älskade vännen och jag


Muuusik!=)

http://www.youtube.com/embed/9kURpleT_5k

varför går det inte att lägga in musik? Jaja ni får klicka och lyssna!:) Bra låt!


hoo hooo..

det ekar i min blogg tror jag!:) haha har nog tappat lusten helt för att blogga men vill ändå inte ta bort den!:)
Jobbat hela helgen och shoppat både sön och måndag. Örebro i söndags och kupolen i måndags. Hittade massa trevligt på ikea till vårat nya hem. Vill shoppa massa mer men ska vänta tills vi flyttat in och fått iordning på alla utgifter som kommer. Känns som det är gaanska mycket just nu ändå. Men lite vill man ju ha till nya huset redan nu så det shoppas lite smått hela tiden!:)

Jobbade igår och idag ska jag iväg på natt jobb igen. Tycker jag jobbar natt jämt haha men de kan jag ju inte göra heller. Men men efter den här jobb natten är jag ledig ända till tiiisdag! Härlisch..det är bara förnamnet!

Vi håller på att packar för fullt hela tiden. Det mesta är nerpackat men det åker ner mer och mer för varje dag. Funderar på om man snart ska kasta ner gardinerna..ha ha men då ser det ju inte så hemtrevligt ut kanske :) Vill ju inte att det ska eka i 3 veckor till..

Tycker föresten det börjar bli dags för en riktig tjejfest snart! var läänge sen..=)

nej dags att slänga på sig skorna och dra till jobbet..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!