2011 blir 2012 snart...

GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER!=) Nu drar vi till smedjebacken och firar in det nya året..nyktert dock för mig men va fan de blir ett nytt år ändå!:) och nån lär ju se till att alla kommer hem ikväll.. hi hi..

See ya next year!:)


Goood Juuul i stugorna..

Good jul kära vänner.
Hoppas ni varit snälla i år och tomten hittar er så ni får lite paket iaf!:)Här är våran hall..Ännu bättre i verkligen.. såå kom och kika :)


vardagen...

Skulle jobba kväll igår.. men efter att svarat ok till chefen förvandlades det till en dagtur och ett nattpass samma dag.. som vanligt får man ställa upp och lösa krissituationer.. ja ja.. men blev ledig ikväll iaf och sen fick jag ta bort min dagtur på fredag.. sköönt.. blir ledig fre,lör och sön:)

Just nu håller vi på att lackar golvet för fullt.. blir så fint så.. men det ska bli såå skönt när det är klart för just nu hoppar vi runt i huset för att undvika och gå så mycket som möjligt på det nyslipade golvet som proffset niklas fixade åt oss:) TACK!

Nuuu myyys i stugan!:)


Sista lediga dagen..

...innan julen alltså..hej och hå.. är de nu man ska få panik och börja skrika måste fixa klart paketen och fixa mat och stääda och bla bla.. men NEJ för tarjaaaa har varit duktig i år.. paketen är inslagna, mat inför julen behöver jag inte fixa då vi ska till sthlm under julen och städa.. men jösses vi kommer ju ändå inte att vara hemma:) såå jag njuuter av den sista dagen istället :) Tänder ljus och myser runt här, dock kunde jag inte somna om när karln åkte imorse så jag var uppe långt innan tuppen, men man ska väl ta vara på den lediga dagen :)Julmys här hemma..


Fjärde adventNär fjärde ljuset brinner,
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan.


Fastnat...


Den här har fastnat i hjärnan på mig..You leearn :)


Onsdag...

Jobbar och står i.. är endast ledig imorgon.. woohoou.. men va fan jag är ledig för första gången på julen på mååånga år så man får vara glad för det lilla.. ha ha..Julklapparna är klara och julgranen står så stiligt uppe här i stugan.. Snön har kommit men börjar gå över till slask igen.. inte mig emot för då slipper jag skotta men jag vet inte om jag föredrar halkan heller.. aldrig nöjd men va fan man måste ju alltid klaga på nått, vad ska man annars göra ;)

Hallen är såå klar med sin tapetsering.. jag är toook nöjd efter mycket jobb så blev det kanon!:) Älskar min handyman för att han kan och inte har tummen mitt i handen. Skulle bli galen av att bo med en karl som inte kan slå en spik i väggen. Skulle defenitivt inte skaffa hus. Någon måste ju klättra på taket ibland och den någon är då inte jag som har höjdskräck. Så lite kärlek till karln i detta inlägg :)

Nuu ska jag åka och luncha med mina kollegor..gött och mysigt!:) China here i come...

LuciaUppe med tuppen..nu ska det spanas på luciatåget på tv..myys med tända ljus :)


Julkalendern:)


...Tjuvarnas jul..Kollar ni på julkalendern? Klart man måste :) Jag följer då varje avsnitt, är riktigt bra i år faktiskt :)


tredje advent


När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr


Skidskytte!!

Nuu är det skidskytte!!! Finns det någon roligare sport att följa:) Hejja hejja hejja!:)

Missade killarna imorse men såg att det gick bra för Bergman =)


trevlig helgTitta vad jag knåpat ihop alldeles själv, duktigt va:)


snöööö...

Fy fan.. vill inte ha snö.. de är väl bara och bege sig ut och skotta då!! Ok de är lite mysigt med snö men vill inte skotta och jävlas, för att komma hem måste man åka upp för våran uppfart och det är inte så lätt när det är snö.. man gliiiider... just därför vill jag inte ha snö.. inte på min gård iaf!:) haha BITTER I KNOW!!=)


Finland´s dag idag:)Idag är det finlands självständighetsdag!:)


Happy birthdaaaaay my friend:)

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA SOFIE ÅR!:) GRATTIS PINGLAN! SAKNAR DIG MASSOR!!!

    

 


2:a advent

Andra advent idag och vi slog till med Julmarknad i Falun.. nere vid gruvan. Kanon stort och massa roligt att inhandla. Kom hem med lite fynd:) Åk dit om ni får tid nästa år, rekomenderas starkt!:)

Vi håller väl på och tapetserar i hallen nu.. blir såååå snyggt!:)  Men allt är bättre iof än det vi hade innan ;)  Men de blir kanon verkligen, är så stolt över stefan som sliter med tapeten just nu.  Massa jäkla krångliga hörn överallt och så tog vi såklart mönsterpassning på tapeten. Varför göra det enkelt? ;)

Ska iväg till jobbet ikväll för sista natten under den här helgen. Sen är man ledig till onsdag iaf då det är dags för nätter igen :)När andra ljuset brinner
vi julklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr


1 december!!=)

Lyssna på http://www.julradio.se/index.php för mer julstämning!:)
Vet att jag skriver det varje år men det är ett måste att ha i bakgrunden:)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!