Sooolen

Älskade solen lyser på mig. Härligt. Stefan passade på att ta ledigt både fredag och måndag så han fick långhelg nu. Inte nå avis,själv ska man iväg och jobba snart och heeela helgen. Men men någon måste ju göra det med. Hoppas solen fortsätter lysa så vi kan sola lite på jobbet också men jag tycker att det borde va förbjudet att jobba när det är såhär fint väder ;)

Förra helgen var det kryssning med bästa vännen, häärligt. Vi drack drinkar och dansade till charlotte perelli och vrålade såklart ut våran glädje, erika fick även gå upp på scen så hela båten sjöng ja må hon leva för henne.. ha ha luuurad ;) Dagen efter blev det spa, huuur underbart som helst. Varför har vi aldrig gjort det förrut och vi som åkt cinderella så många ggr förr:) Rekommenderas starkt!


Har planterat lite blommor idag och åhh vad sommarfeelingen börjar komma. Älskar mitt hus och speciellt altanen nu när det blir sommar så man kan sitta där och mysa:)

Ha en bra helg allihopa! 


                          
En bild från förra sommaren på altanen:)

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


M-L

Haha, stackars Erika!! Hoppas att hon också fick ett glas champagne?! :P Guuuud va mysigt ni bor! Såå härligt med hus! Jag kanske kan slå upp ett tält och flytta in? Tar med bikini och grill har ni väl redan, kock som du är! Rena semestern! Ni skulle kunna ta betalt och öppna camping i trädgården!

Härligt med sol!! Kanonväder! :D

Puss på dig!

2012-03-24 | 17:21:08
http://hararjagpa.blogg.se/
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!