Grattis älskling


Idag fyller världens bästa karl år =) Grattis älskling!

Igår var vi på hockey i Leksand, tänkte att vi lär ju hitta på nått skoj när han ändå fyller år och vissa jobbar kväll idag. Suck. Jobbar bara kvällar i princip. Vill ha ett dagtidsjobb tack!=)
Iaf så vann Leksand och karln storshoppade i butiken där. Nöjd karl, vilket var det jag var ute efter också:)

Ledig i helgen iaf, sköönt och då blir det äventyr med bästa vännen :)


Snart snart snart...Snart är det dags att se Rihanna i globen! Längtar =)


Marknad och fest..

Varit på gränges marknad med bästa väninnan och nu har jag precis skjutsat karln och niklas till stan på fest. Skönt med lite egen tid såhär på kvällskvisten:)

Men marknaden var väl riktigt kass i år..iof inte varit där på flera år men va litet det blivit. Lyckades iaf få med mig hem lite remmar, munkar och blommor :) ha ha

skepp och hoj!

saknar...För ett år sen var jag just nu i USA!! Vill tillbaka..Måste tillbaka:)Vart jag mig i världen vänder... :)


Myshelg

I helgen blev det hotellvistelse i Karlstad. Mysigt. Ätit massa gott, shoppat, shoppat och shoppat. Inga speciella planer alls hade vi där borta så vi tog dagarna som dem kom. Hur skönt som helst. På vägen hem stannade vi i filipstad där det var oxhäljamarknad. Sveriges största och stor var den. Orkade inte gå hela :) Kom hem med lite fynd.

Nu är det måndag igen och mina 2 nattveckor börjar. Tycker dem är bra för man hinner lite på dagarna som man annars inte hinner.

Snart kommer mamma på besök och äppelpajen jag bakade igår står redo för att intas med glass :) Mums. Ha en bra dag kära vänner.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!