Dags att uppdatera...

Glömmer bort att jag har en blogg att uppdatera också..ha ha

Fast det händer inte så mycket här. Jobbar jobbar och jobbar..sover äter och skiter också såklart!:)I helgen är det marknad i stan,inget och hurra för men man lär väl ner ändå och kolla lite. Är ledig heeela helgen, såå skönt!

Längtar efter riktig sommarvärme igen..varför ska det blåsa så förjäkligt. Ge mig vääärme så man kan slappa ute utan att frysa ihjäl.

Nuu ska vi äta maaat. skepp och hoj!


Tror minnsan att bloggen får ta lite sommaruppehåll..såå på återseende när lusten faller in..kanske är de imorgon eller om nån månad..den som lever får se.. ;)


Hejja Hejja


Guld Guld Guld Guld Guld Guld Guld GuldFinland Finland Finland Finland Finland


maj maj maj...

Månaderna går hur fort som helst nu..snart är det sommar och semester dags:) Härligt.
Börjat på nya jobbet har jag också gjort och det blev en rivstart direkt. Nätter i 2 veckor stod på schemat..inte varje natt men de är fasiken inte långt ifrån känns de som.. men de är rätt skönt att bara komma dit och sova och tjäna massa peningar :)

Helgen som var blev det grillning med Erika, Niklas och Belle på fredagen. Hur trevligt som helst och jag busade med tokfian så jag blev helt slut men Belle är väl hur gullig som helst så det gör jag gärna fler ggr. Fick även en jätte fin blomgrej av dem, taaack älskade vänner.

På lördagen blev det massa jobb hemma på tomten, börjar bli riktigt fint nu. Sen grillning på kvällen och så åkte vi och kollade in brasan såklart.

Söndagen spenderades på ikea i västerås. Shoppade en massa trevligt och nödvändigt,mysdag helt enkelt :)

Sen var det slut på den lediga helgen och nu jobbar jag som sagt..

Nu ska jag slänga ihop lite mat och sen iväg och jobba natt igen.

skepp och hoj!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!