Solsken och ledighet!

Jaaa solen skiner idag med och jag är på toppen humör när det är så här fint väder. Fredag och allt, inte för att det känns som att det är fredag. Det gör det aldrig. När man var yngre och gick i skolan var ju fredagar höjdar dagen..då planerades helgens planer för fulla muggar ..för en nykter helg var det inte ofta vi hade! haha Det var alla tiders!=)

Idag slutade jag iallafall halv 1.. hur skönt som helst. Har hunnit med att städa av hemma, det såg förjävligt ut, dammråttorna flög omkring!=) Tvättmaskin går för fulla varv och duscha har jag också hunnit med. Ibland är man väl för jäkla duktig! Nu är jag iaf leeeeeeeeeedig i 2 hela dagar! Det var bra länge sen sist! jag ska njuta och tänker inte svara i telefon i helgen! mohaha...

Väntar på att erika b ska ringa så vi kan skutta ner på stan och inhandla massa trevligheter! japp..och kanske en fika slängs ner också!

Ut i solen med er och njuuuut, det kan lika gärna vara snö imorgon! På tal om de vart ja så sur imorse... jag fick skrapa rutorna! urs!=) Vilka problem va.. det är tur man inte har värre saker att beskymmra sig om!=)


Varför blir man så glad av bra musik? Partysuget har väl aldrig varit så här stort!! Ohh ohh!


image275

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


M-L

Hej. Igen! Hittade ni nått på stan eller hur fan blev det? ;)
Men du, jag är nog lite festsugen ändå... Lutar åt att jag hänkar på. Men vad exakt är det som gäller dåra? Och vilka kommer? Det är vad jag skulle vilja få svar på! :)Puss!

2008-03-28 | 17:46:10
http://mls.blogg.se
veggan

alltså är de gbg som är efter eller är de verkligem så att ni inte har någon snö? vafan är de jag hör. haha.. vi har sjukt mkt snö iof är allt plask för vi haft tusen plusgrader idag men iaf:P Pussss älsklingskorv

2008-03-28 | 19:36:36
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!