Förskyld och jävlig!

Ja men är det inte toppen.. nu är jag så snorig så jag tror jag smäller av. Urs och fy!

Denna vecka är ganska händelserik som jag skrev förrut.Hinner inte blogga så mycket.
Igår var jag med mammsen till Uppsala iaf och när hon väl skulle köras ner för undersökning så säger dem att nej tyvärr det kom in ett akut fall.. ja men toppen..så hennes undersökning skulle dröjja tills idag..
Mammsen sov kvar och jag åkte hemmåt själv.
Från UPPSALA ska skrivas.. det var 4 filer minst och bilar överallt.. ja men toppen. Körde lite vilse men sen var jag på rätt spår.. haha.. Åkte via Enköping/Västerås. Bättre väg än den från sala. Stannade till på Hummelsta och inhandlade GODIS! Mums.
Åkte sedan till Västerås och intog Ikea och affärerna runt om kring! haha Passade på när man var helt ensam och shoppa lite, lugnt och skönt.
Var hemma till åtta på kvällen och var helt slut! haha

Idag gick jag upp tidigt och har varit på anställningsintervju..hade blivit utvald av över 200 sökande. Tackar och bockar. Hon skulle ha intervju med 15 till efter mig men jag tyckte det kändes kanon bra där. Problemet är bara att jag just nu får så jäävla mycket jobb där jag är nu så jag kan inte ens jobba där på kupolen. Aja vi får se hur det går.=)

Mammsen är på G hemmåt nu iaf från Uppsala. Allt hade gått bra. Stackars mammsen som var tvungen att vara ensam men jag var ju tvungen att jobba. Älskade mamma.

Ikväll kom thompa förbi också.. alltid trevligt..Nu ska jag mumsa i mej glass och fortsätta snora för fullt.. jäkla snorunge är jag!=) haha...

Imorgon är det work work igen! Jag smäller snart av!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!