kära vänner..

imorgon är de dags igen.. för årets drakbåtsfestival har börjat.. för några veckor sen tyckte jag att åh va roligt att jobba på den igen..alltid kul att se alla fyllon ( gamla klasskompisar) haha.. men nu dagen innan såhär så minns man förra året... jobba 14 timmars pass hela helgen.. hem och sova 2 timmar och upp igen.. masa fyllon som tror dem är snyggast i världen under kvällen och står oh skriker att dem vill ha en öl till...jaa jippie..gud vad jag längtar! Aja de kommer ju en söndag morgon snart och då är ja mer än lycklig..först mina nära och kära så kommer ja få slita arselet av mig.. tack vare mitt så posetiva minne,för en kort stund som uppenbarade sig just när vi var hos mina gamla chefer.. som jag förövrigt inte hälsat på på över 1 år men just nu några veckor innan så tyckte vi att de va dags igen och ack va skoj att drakbåten va i närmaste lagret av arrangemangen och de vill man inte missa...=)

Såå vänner om ni befinner er i smedjebacken i helgen och dricker öl och mår gött.. ta en till och tänk på mej.. ja vil inget hellre än att byta plats med er...


vilket gnäll..ja tror ja börjar bli kärring!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


M-L

haha, hallå tarja! så det är alltså du som står för servicen ikväll! bra att veta, ge mig en öl på direkten vettja! =P nej men skämt å sido.. du har säkert hört att jag ska hänka på steinholtz ut och är högst jätte jätteintresserad av skjuts hem? skulle vara såå skönt att slippa fyllebussen hem!! så vill du ha åksällskap av fyllo-ml behöver du alltså inte fråga två gånger.. =) hör av dig! kramar!!

2007-06-02 | 09:39:23
http://mls.blogg.se
sanna

åh, stackare! =) kul med färg i ansiktet dock. se det possitiva med det hela.
Ja, helgen var riktigt bra. soooligt och grant. vad händer på midsommmmaar då? säg inte att du ska jobba för om du är ledig så tycker iaf jag att vi slår upp ett stort jävla partytält och dansar små grodorna och skålar med snaps! =) PUSSSS!

2007-06-04 | 16:28:27
http://saani.blogg.se
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!