Fredag!

Vilken härlig dag va.. suck.. regnet öser ner och grått och trist är de..=)
Nej de får bli en shopping dag idag... nu åker ja till kupolen och slösar lite pengar för de är ju trotts allt LÖNINGSDAG!.. jippie.. shoppa shoppa shoppa.

Min digital kamera har blivit cp också..går inte att lägga in bilder från kameran till datorn och den är ju bara ett halvår gammal...den ha vart med om många fyllor så den är trasig. Det får bli att köpa en ny tror jag!:) Ska kolla om dem har en bra på kupolen!

Time to shopping! Kram!


Film tips!

Har precis suttit hemma och kikat på Evan den allsmäktige. var helt ok. Massa roliga skratt! =)

image37Var ett tag sen jag bloggade nu, har varit fullt upp men ska se till att blogga oftare nu!:)

Onsdag!

Idag har jag jobbat på mitt gamla jobb. Kändes lite konstigt att vara där idag, precis som om man var ny.. haha hittade ju ingenting!:) Gick iaf väldigt bra.

Jag vill hitta på nå tok snart, mer crazy saker än kryssningen. Det var tok roligt och nu vill ja ut på nya äventyr.=) Förslag? ja hakar på på direkten!:)

Nu på kvällen fick vi nå ryck ja och karln. Så nu ha vi beställt en platt tv och hemmabiosystem.. haha..kommer inom dem närmaste dagarna. Sjyst som fanken, fast man blev ju ett par tusen fattigare men det är det värt efter allt slit man haft. wehoou!

Åh nej!:)

http://www.youtube.com/watch?v=gZXWxXLZNbE

Drink tips

RAZZEL

4-6 cl Bacardi Razz

Tranbärsjuice

Sprite
och massor av is.


Hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=x1JEcCA4YyY

Tisdag!

Åh ja är seg fortfarande från kryssningen men de betyder väl på att man hade jäkliigt roligt..=)
Har lagt in bilder på bilddagboken nu och ja såg erika hade också lagt in så nu finns de massa roliga bilder att kika på!:)

Jag vill åka snart igen.. har ju 2 stycken gratis resor för 1-4 personer vilket innebär att man kan åka 8 stycken haha... när drar vi igen??!=)

Åhh brudar ska vi dra på Gävle city festen.. vore väl hur skoj. Hoppas vi träffar på the gay man! =) han lovade ju att bjuda på öl om vi kom!

http://www.gavlecityfest.se/index.php gå in och kika och säg jaa!:)


Nu ska ja fortsätta göra min potatisgratäng! ja håller på att dö.. jävla lök och va stark.. ja grinar ju för fullt!:)

Puss och hej!

Kryssningen!

Säger bara: Det var en gång en liten fågel, ja en fågel, han bodde på landet och roger hette han.

Vilken jäkla kryssning! Toppen roligt! Idag är jag så sliten! Skriver mer sen!

Dan före dan!:)

jaa nu är de dagen/kvällen innan vi drar på kryssning! wehoou!
* Väskan är packad..han festar redan.. haha okej de va bara ja som tyckte de va roooligt.. hahahah..
* Skivorna är brända.. gäller bara för erika och komma ihåg bandspelaren men ja ha påmint na 10 ggr så hon borde komma ihåg!:)
* Alkoholen är redo för att börja drickas på bussen!:)
* Biljetterna är nerpackade
* Har köpt godis till resan.
* Kameran är nerpackad. VIKTIGT!
* Lagt fram kläder så jag bara behöver hoppa i dem i morgon bitti.

Tarja är så redo! let´s goo!

have a nice weekend allihopa för de ska jag ha!


image36

ohh ohh!

har nu brännt den första skivan till kryssningen..full av massa roliga låtar.. t.ex.
Giiiirls just wanna have fun
Har alltid velat rida på en grön sommar äng!
Truee beliver
Pandora låtar haha

jaaa ni fattar massa bra.... 2 dagar kvar! Imorgon när jag vaknar är det bara 1 dag kvar! Alla längtar som tokar!

Imorgon blir de jobba jobba jobba och sen shopping! ja tack, låt mig hitta nå fint att sätta på mej på lördag!:) Måste komma ihåg systemet imorgon också.. och på kvällskvisten så är de packning som gäller! wehoou!

Måste bara säga tack till världens bästa pojkvän.. Vilka jäklarns presenter! Hur ska jag kunna slå detta nu då!:) haha  ( vet ju att han läser därför ja måste skriva) hahah...

Sköt om er allihopa för ja är såå redo!

6 underliga saker om mig!

Jag har blivit "tagen" av http://saani.blogg.se/ och ska härmed skriva sex underliga saker om mig. 

1. Som dem flesta så undviker jag A-brunnar, skuttar jämt över dem och K-brunnar skuttar jag på och tänker på den ja håller kär..=)

2. Älskar att impuls shoppa och är det rea på något så köper jag det oftast bara för att det är " billigt" haha

3. Tar ofta på mej massa saker att göra, har oftast tusen saker att uträtta fast jag igentligen inte orkar. tar på mig dubbla skift och jobbar när någon vill vara ledig fast jag igentligen inte kan eller orkar.

4. Följer massa serier t.ex Våra bästa år. När det går på tv och jag är hemma så blir jag sur om någon ringer och stör. haha Igentligen har jag sett dem tusen ggr förrut och vet att det inte gör om jag missar ett avsnitt eftersom man ändå hänger med i slutändan.=)

5. Är löjligt beroende av bilen, den är min bästa vän. Får panik när jag inte kan ta mig dit jag vill när jag vill.

6.  Älskar att blogga och skriva massa strunt. Det första jag gör när jag slår på datorn är att gå in och kolla om någon har skrivit nå roligt på bloggen eller kommenterat mina inlägg.. haha


Alla som vill göra detta så tycker jag ni ska göra de. Dem flesta har nog dock redan gjort!

Desperat!?=)

ja det finns då folk till allt!:)


http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,1073573,00.html

Moster igen för tusen gången!=)

haha igår morse fick syrran ungar.. 2 små söta pojkar ploppade ut!:) så nu är man moster igeen för tusende gången.. haha syrran kommer ha fullt upp nu med 5 ungar.. jösses..ja blir svettig bara jag tänker tanken!:) Grattis kära syster yster!


Toppen helg!

Vilken jäklarns helg.. herre jösses.. full varje dag.. det var länge sedan tarja hade en 3 dagars..men here we go again!:) Måste ladda inför nästa helg!
 Vad har ja då gjort i helgen? joo..

Torsdag = Var med dem på jobbet på en fest..i samma hus som mej själv, skönt att inte behöva åka någonstans..!=) Det var trevligt..träffades och drack och sjöng!:)

Fredag = Började med en tripp till Borlänge och shoppa sen hem och göra sig i ordning och dra iväg med karln och erika( den lilla) haha till en jobbar kompis.. vi grillade och vid 21.00 drog vi ner på stan och tittade på Ebba Gold, Pain och Björn Rosenström..SKIT BRA var dem!!:) Så nöjd! Sjöng för fulla muggar! Åkte även Raggar bil med sofie och hennes mamma.. haha skit roligt var det, satt ut tummen och sen fick vi hugg och åkte runt!:) Lyckad kväll!

Lördag = vaknade..BAKIS...haha men de var bara att ta sig i röva och in på systemet och hämta pizza.. sen göra sig i ordning.. Sofie kom förbi och vi spelade Öl spelet! Det gick fort där ett tag haha sen kom erika hem till mej och vi fortsätta...Efter nån timme drog vi till ML där det var stor fest.. massa folk..vid 24 gick vi på stan och kollade på PUMPBOLAGET.. och drack öl i öltältena.. Träffa på thomas och niklas där också när vi stod och shaika..
Senare fick jag och erika ( den lilla) haha nå ryck.. ställde oss MITT FRAMFÖR ALLA VID BK´S haha och dansade på den lilla scenen.. alla blickar riktade sig emot oss.. ja men tuuur.. haha de va vi och två andra som stod och shaika...jaja de bjuder vi på!:) Hur skoj sooom heeelst! tack erika för en toook rolig kväll!

Söndag = BAKIS som tuusan! =) Vid 12 drog vi till Västerås... vi shoppade på Ikea och i shoppingcentrumet där brevid.. Vi köpte nya BUZZ.. skit skoj är de.. KOM OCH SPELA=)   Nu ska ja fortsätta spela... hujhuj! Skriv gärna om hur din helg sett ut! Kul och läsa! Puss och hej!


Nästa helg är de kryssning! wehooou!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!